Faner

07 juni 2014

You're getting old - Et kig på hvad der er sket i din tid her på kloden

"You're getting old" er websiden, der fortæller dig de mest utrolige detaljer og facts om alt fra antallet af dine hjerteslag, åndedræt, levedage til væsentlige historiske og kulturelle begivenheder, som er foregået og stadig huskes fra den tidsperiode du har eksisteret i.

Det eneste du skal gøre er at indtaste fødselsdato og fødselsår. Så får du straks en fuld rapport. I billederne herover ses et lille uddrag fra min rapport, som bl.a. afslører at der indtil videre sammenlagt har været anledning til at tænde 1.275 lys på mine fødselsdagslagkager.

Kan man bruge alle disse facts til noget i en undervisningssammenhæng?
Tja..., matematiklæreren kan jo oplagt sætte eleverne til selv at regne sig frem til f.eks. antallet af levede dage, måneder og år.... før de sætter websiden til at udregne det.
I historie/samfundsfag kan eleverne komme med deres egne bud på hvilke større verdensbegivenheder fra de forskellige årtier websiden mon vil vælge at fremhæve.
Da websiden er på engelsk kunne den måske også anvendes som igangsætter til skriftlige opgaver eller træning i at bruge ordenstal på engelsk.
Mulighederne er sikkert mange flere.... og websiden er under alle omstændigheder et underholdende bekendtskab.
God fornøjelse!  - Besøg websiden her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar